Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carla monsieurs - 21-02-2014 12:37:04
Geldzaken & Recht

Verwarring reservering bruidsjurk

Ik wil gewoon van heel de zaak af, dus wil alles afhandelen.
ik heb mijn advocaat gezegd dat hij maar een afspraak moet maken met bruidszaak koonings in deurne ..dat ik de jurk op kom halen,,,uiteraard wel de op maat gemaakte jurk. (die ze bij mij weten niet hebben besteld)

nu heeft de advocaat een brief geschreven naar koonings dat ik de jurk op wil komen halen,
nu wil koonings dat ik voor dat ik de jurk kom halen heel het bedrag naar hun overmaak.

nu wil ik het bedrag niet van te voren overmaken, maar ter plekke in de winkel betalen, mij nu de vraag, kunnen ze mij verplichten het totale bedrag van de jurk van te voren over te laten maken ???

ik vertrouw heel die zaak niet meer en wil ter plaatse zien dat het wel die bewuste jurk is, ze kunnen als ik vooruit betaal wel vanalles in mijn handen geven.
dus na het zien van de jurk wil ik hem afrekenen en mee nemen, en niet heel het bedrag weken van te voren over maken naar hun, sta ik hier mee in mijn recht, of kunnen ze mij verplichten om heel het berag van te voren te laten betalen ?