Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carla monsieurs - 21-02-2014 13:02:51
Geldzaken & Recht

Verwarring reservering bruidsjurk

[quote=zoekster schreef op vrijdag 21 feb 2014, 12:46]nee, daar kunnen ze u niet toe verplichten. maximaal 50 % mag voor aflevering worden gevraagd en niet meer. dat is wettelijk zo geregeld. dat zou uw advocaat ook moeten weten.
ik zou ze nog wel schriftelijk laten weten dat u niet bereid bent te betalen voordat u de jurk ziet.

ik begin deze zaak nu ook niet meer te vertrouwen. misschien kunt u koonings een mailtje sturen met dat u met uw verhaal op de kassasite staat, dat wil nog wel eens helpen om de zaak een duwtje in de goede richting te sturen.

mijn advocaat heeft ook een brief naar koonings geschreven met de mededeling dat ik betaal bij afhalen van de jurk, wacht nu op een reactie van koonings hoe ze daar op reageren. en ben benieuwd wat ze nu gaan doen als ze de op maat gemaakte jurk niet kunnen leveren, want mijn advocaat heeft ze nu 14 dagen gegeven om die op maat gemaakte jurk te leveren.

en ik was echt niet van plan om vooraf heel het bedrag over te maken.,,,krijg ik dadelijk nog de pasjurk waar de stukken waren uit genipt in mijn handen geduwd,,,ik wil die maatjurk ter plaatse in de zaak zien voor dat ik betaal, dus ik wacht op een reactie van koonings, hou jullie op de hoogte..