Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 22-02-2014 11:55:49
Computers & Telefonie

Monopolie gebruik

Nee, dat lost het probleem niet op. want deze constructie maakt deel uit van een drie in 1 of 2 in 1 pakket. deze pakketten uit elkaar halen en een van de onderdelen ergens anders plaatsen is bijna altijd nadelig in de prijs.

overstappen waar naartoe? je gaat dan van een kabel aansluiting naar een adsl aansluiting en dan moet je behalve het abo ook die adsl lijn weer betalen.

de enige oplossing zou nog die van lekkerisdat zijn, klik http://kassa.vara.nl/tips/tips-detail/tipdetail/goedkoop-bellen-en-gebeld-worden/?vhash=c749c73j&chash=5dc0e6e92be637cea1a952e895fc933b">hier maar dat is voor veel mensen toch een brug te ver. ook al is het de moeite van het proberen vast wel waard.

overigens zijn de kabelaars nooit elkaars concurrenten geweest. nederland is altijd 'netjes' verdeeld onder de aanbieders. ik heb nooit een pakket bij ziggo kunnen nemen, omdat upc bij mij de boel bestiert. dus dat ziggo nu samen gaat met upc maakt niet zoveel uit.
dan moet je al overstappen op een adsl abo of glasvezel.