Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 23-02-2014 20:26:31
Computers & Telefonie

Monopolie gebruik

[quote=lekkerisdat schreef op zondag 23 feb 2014, 15:17]gewoon telefonie bij ziggo opzeggen en http://kassa.vara.nl/tips/tips-detail/tipdetail/goedkoop-bellen-en-gebeld-worden">besparen maar..


@pieterwolters
kopt helemaal in het geval van facebook, daar weet je gegarandeerd dat ze je privacy tot op het bot schenden.

bij facebook weet je tenminste wat er gebeurt met je gegevens (die worden geanalyseerd om voor zo veel mogelijk geld aan adverteerders te verkopen). en bij facebook weet je ook wie het bedrijf is, en waar het zit. ze hebben gewoon fysieke kantoorgebouwen.

mijn probleem met telegram is dat het niet duidelijk wie erachter zitten. er staan wat russen vermeld op de website, maar hoe de boel gefinancierd wordt is volstrekt onduidelijk. dat is toch een wezenlijk verschil met bedrijven als facebook en whatsapp waarbij vanaf dag 1 bekend was wie het waren, waar ze zaten en hoe het gefinancierd werd.

het is dan ook onbegrijpelijk hoe makkelijk mensen toestemming geven om hun adresboek te laten leeghalen door telegram. en maar klagen over privacy, maar we maken het misbruikers ook wel erg makkelijk.