Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubblegum - 27-02-2014 09:30:37
Huishouden & Energie

Zitmaxx ter aar betrouwbaar? zitaxi hilversum beter?

Aurora1 en tijger1, bedankt voor de reacties.

ik vond het zelf helemaal niet zo'n rare vraag? ik zoek gewoon een goedkope bank van redelijke kwaliteit, en vraag om ervaringen met enkele leveranciers.

waarom gaan wij niet naar ikea? omdat ze daar erg weinig keus hebben qua hoekbanken, waarvan geen die wij willen.

ik maak geen reclame hoor voor zitmaxx, en ja ik heb de 'rampverhalen' gelezen. maar op dit forum lijkt het om slechts 3 a 4 voorbeelden te gaan (invoeren van de zoekterm geeft 82 resultaten, maar dat lijken alle reacties op een klein aantal casussen..). verder vind ik niks negatiefs.
en trustpilot bijvoorbeeld geeft juist veel lovende reviews, net als deze site: http://www.allebedrijveninalphenaandenrijn.nl/bedrijven/woninginrichting/ter-aar/zitmaxx-wonen-ter-aar/reviews. vandaar dat ik in dubio was over de betrouwbaarheid van deze winkel!

v&d is een goede tip, ik zal eens kijken! en bijenkorf wellicht.

dank voor de kattenkrab-tip, ik ben ermee bekend :)