Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2014 17:26:47
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Natuurlijk moet iedereen dat zelf bepalen en zoals jij een bepaalde situatie hebt meegemaakt snap ik ook wel en vindt ik het ook wel reëel dat je dan het hogerop gaat zoeken .
\maar jij weet best wel dat dit een uitgekauwde situatie is en dat er heel veel situaties zijn die anders gaan en lopen waarbij een klant niet tevreden is bijvoorbeeld en dan zijn zin door wilt drijven en dat soort mensen zijn niet normaal.

het is gewoon waar dat elke situatie anders is en dingen dan ook anders kan beoordelen en bekijken.

mijn mening is dat er veel misbruikt wordt door mensen om zo hun zin door te drijven

breuer schreef op donderdag 27 feb 2014, 11:59: ???? iedereen moet zelf bepalen of ze in een situatie waar ze van vinden benadeeld te zijn of ze er iets mee doen.

als een consument naar de winkel gaat en zijn verhaal doet en de winkelier luistert en doet zijn verhaal en je probeert er samen uit te komen is een situatie dat bijna nooit voorkomt en als het voorkomt dan komt er vaak weinig uit als beide partijen vinden dat ze gelijk hebben.

in z'on situatie heb ik toen gezeten dat ik hen zelf benaderde maar er totaal niet naar luiterden
als je dan weet voor jezelf dat je gelijk hebt maar men luistert niet, dan voel je je oneerlijk behandeld en dan ga je het hogerop zoeken zoals een rechtsbijstand.

vertel mij maar eens wat hier niet eerlijk aan is?