Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 03-03-2014 12:31:48
Computers & Telefonie

Favorieten overzetten naar nieuwe computer

@poppelot,

favorieten exporteren:

wanneer u internet explorer op meer dan één pc gebruikt, kunt u uw favorieten op de ene pc exporteren en op een andere pc importeren.

open het bureaublad en tik of klik vervolgens op het pictogram internet explorer op de taakbalk.

tik of klik op de knop favorieten.

tik of klik in het vervolgkeuzemenu op importeren en exporteren.

selecteer in het dialoogvenster instellingen voor importeren/exporteren de optie naar een bestand exporteren en klik of tik op volgende.

selecteer favorieten (en eventuele andere instellingen) die u wilt exporteren en tik of klik vervolgens op volgende.

selecteer de mappen of favorieten die u wilt exporteren en tik of klik vervolgens op volgende. alle submappen worden door internet explorer automatisch geëxporteerd.

in internet explorer wordt standaard een bestand met de naam bladwijzers.htm in uw map documenten gemaakt. wanneer u de geëxporteerde favorieten op een andere locatie dan documenten (bijvoorbeeld een schijf of een flash-station) wilt opslaan, tikt of klikt u op bladeren en kiest u vervolgens een ander station. tik of klik op opslaan.

tik of klik op voltooien.
(bron:ms)