Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kreeftje - 03-03-2014 16:00:11
Huishouden & Energie

Loopafstand woning --- afvalcontainer

Dag zoekster,
hartelijk dank voor uw reactie. ik heb op de door u aangevoerde links gekeken en bij het bezwaar van een inwoner van zwijndrecht is de klant in het gelijk gesteld las ik. dat geeft de burger moed ( letterlijk en figuurlijk).
ik heb van mijn gemeente geen schrijven ontvangen betreffende locaties waar de containers zouden komen te staan, wel dat men over wilde gaan op "omgekeerd inzamelen" en dat er een voorlichtingsavond zou komen, daar ben ik ook heen geweest.
wél kreeg ik in een later stadium van de firma die het afval inzamelt (rova) een schrijven met twee plekken waar een afvalcontainer zou komen, beide een eind van ons huis gelegen maar de één iets minder ver weg dan de ander.
toen ik mijn pasje kreeg toegestuurd was ik bij de verste container ingedeeld, evenals mijn buren.
wij hebben samen gevraagd of we bij de andere ( iets minder verre) container onze zakken met afval mochten inleveren en zo is geschied.
ik woon aan een provinciale weg in een dorpje met huizen en boerderijen verspreid. dan heb je al gauw een afstand te overbruggen.
alvorens ik in beroep ga wil ik mij verzekeren van het feit dat e.e.a. wettelijk is vastgelegd, vandaar mijn vraag.
ik wacht nog even meer (eventuele ) reacties af.
in ieder geval fijn dat u zoveel moeite hebt gedaan voor mij om e.e.a. na te zoeken.