Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 03-03-2014 16:46:09
Huishouden & Energie

Loopafstand woning --- afvalcontainer

Het is maar de vraag in hoeverre rova dit grondig heeft overlegd met de gemeente. ik denk dat er wordt gehoopt op 'wie zwijgt stemt toe'. ook al woont u in een dunbevolkt gebied, dat wil nog niet zeggen dat men daarmee zijn rechten op goede afvalverwerking van de gemeente verliest.
in de wet staat nergens de precieze afstand van de woning tot het inzamelpunt, maar er is altijd de afvalstoffenverordening in combinatie met de redelijkheid en billijkheid die een rechter ruimte geeft om te beslissen.
als ik u was zou ik in ieder geval beginnen met een klachtenbrief (aangetekend) richting de gemeente, zo dwingt u ze tot een besluit over uw situatie en daar kunt u dan bezwaar tegen maken.
altijd goed als uw buren daar ook aan mee zouden doen. samen sterk!

verder is er ook altijd een mogelijkheid om de nationale ombudsman te raadplegen. als de gemeente niet correct op uw klachten zou reageren.

klik http://www.nationaleombudsman.nl/?gclid=cpkijjda9rwcfekbwwoddncamw">hier

hopelijk hebben andere forumleden ook nog goede ideeën.

veel succes!