Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 05-03-2014 17:44:15
Huishouden & Energie

Help.......... gaatjes

@schilderij
dat wat uw schoondochter zegt:dat de zilvervisjes de oorzaak zijn is natuurlijk onzin,of het moet zo zijn dat u uw shirts en blouses dagenlang in de wasmachine laat zitten voordat ze gewassen worden.
want die beestjes kruipen overal in,maar als u met enige regelmaat een wasje draait dan krijgen die jongens geen schijn van kans om uw spullen aan te vreten,want al zouden ze in uw wasmachine kruipen dan verzuipen ze,en punt twee worden ze bij het afpompen verwezen naar de afvoer.
ondanks dat ik op 9hoog woon zie ik ook welus van die ongenode gasten rond rennen,maar in m,n wasmachine heb ik ze nog nooit aangetroffen,en draai als alleenwonende maar 2 wassen per week.