Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carla monsieurs - 07-03-2014 12:58:23
Geldzaken & Recht

Verwarring reservering bruidsjurk

Hallo, ik ben afgelopen zaterdag naar de bruidszaak koonings geweest om de zaak af te handelen, dus de op maat gemaakte bruisjurk ophalen en gelijk ter plekke betalen.
de jurk werd in het magazijn gehaald, ik gevraagd of ik de jurk mocht zien, en wat bleek, het was niet de zoals beloofd, (en zwart op wit gezet) de op maat gemaakte jurk, het was de jurk die mandy de eerste keer heeft gepast, de applicaties hingen er zowat los aan en de jurk zat ineen gedrukt in de hoes, en zo wilde ze deze pasjurk meegeven.

ik heb geweigerd omdat ik vroeg om de beloofde op maat gemaakte jurk, en die was er niet werd er gezegd bij koonings, ik nogmaals gezegd dat ik de nieuwe jurk op kwam halen en bereid was ter plekke te betalen,,,maar helaas geen maatjurk aanwezig. ik heb de pasjurk geweigerd om mee te nemen. wat nu ???
mijn advocaat gaat er nu van uit dat hun zich ook niet aan de afspraak hebben gehouden, dus koonings heeft het contract ook niet nagekomen en daarom gaat mijn advocaat om die reden het koopcontrakt proberen te ontbinden... wat denken jullie.??

nog even een vraag,,,toen ik als moeder van de bruid de jurk op kwam halen moesten ze eerst toestemming hebben van mijn dochter om de jurk mee te geven, is telefonisch gebeurd, want koonings zei dat dat nodig was omdat mijn dochter mandy hun cliënte is. deze naam van mijn dochter staat ook boven aan het koopcontract,,,maar mandy zelf heeft dit contract niet ondertekend, dat heb ik gedaan bij konings,, ik vraag mij dan af,, mandy is hun cliënte maar zij zelf heeft niks getekend, dat heb ik als moeder gedaan, is dit contrakt dan wel rechtsgeldig omdat er door derden is ondertekend, of kunnen zij mij daar dan verantwoordelijk voor houden..
wie kan mij hier iets over vertellen,,, groetjes en word vervolgt