Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ingwebcare
ingwebcare - 09-03-2014 10:01:06
Geldzaken & Recht

Contactloos betalen

Beste curly,
de ing vindt het belangrijk dat de betaalmiddelen veilig en gemakkelijk zijn. ook betalen met de betaalpas met de contactloze functionaliteit voldoet aan onze standaarden. de verwerking van de betaling met een contactloze betaalpas gebeurt op dezelfde manier als een transactie met pincode.

als de betaalpas na verlies of diefstal is gebruikt voor contactloze betalingen zonder pincode, vergoeden wij in principe het bedrag dat door deze betalingen is afgeboekt. hiervoor geldt geen eigen risico.

verder kan er maximaal een cumulatief bedrag van € 50 contactloos worden betaald. zodra je deze limiet hebt bereikt, vraagt de betaalautomaat eerst om je pincode voordat je weer verder kunt met contactloos betalen. tot slot is het altijd mogelijk om contactloos betalen uit te zetten.

zie voor de laatste info onze website: www.ing.nl/contactloosbetalen

groet,

robin
ing webcare