Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 12-03-2014 02:45:54
Geldzaken & Recht

Contactloos betalen

Brr moet er niet aan denken. compleet afhankelijk van door banken verzonnen technologie en verkocht als veilig. en achteraf misbruik verhalen bij banken is voor ons niet mogelijk.

banken vergeten dat 30% van onze bevolking niet in staat zijn of niet willen banken verzinnen hun eigen excuus alle fysieke mensen te ontslaan opdat ze door geld te vragen voor diensten klanten te sturen naar gewenste diensten, en dan is het makkelijk kantoren te sluiten en personeel te ontslaan want niemand komt op bezoek volgens statistieken.

ben gedwongen totale controle te hebben over bankzaken van mijn moeder. .ze is geestelijk in orde maar fysiek niet in staat zelf te regelen. er is geen bank die ook maar iets controleert. bij fraude of misbruik bellen of in de rij bij webpagina's. .