Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ingwebcare
ingwebcare - 13-03-2014 09:39:42
Geldzaken & Recht

Ing en doorgeven klantgegevens aan bedrijven

Graag geef ik iets meer informatie over de proef die wij eind dit jaar willen gaan starten. allereerst wil ik benadrukken dat wij géén klantgegevens aan derden gaan verstrekken. deze blijven altijd bij ing.

ing zal nauwgezet aan alle privacyvoorwaarden voldoen en klanten kunnen alleen meedoen als ze expliciet toestemming geven voor het analyseren van hun betaalgegevens. ook kan de klant altijd weer uitstappen, mocht hij daartoe besluiten.

we willen kijken naar mogelijkheden om klanten extra financieel voordeel te bieden. hiertoe onderzoekt ing of er belangstelling is onder klanten om ze, passend bij hun bestedingspatroon, relevante aanbiedingen te doen van andere partijen.

tot slot wil ik graag benadrukken dat wij bij het gebruik van klantgegevens altijd vanuit het klantbelang zullen handelen. de focus ligt op het vergroten van de tevredenheid van onze klanten en het waarborgen van hun privacy.

vriendelijke groet,

marlies
ing webcare team
www.ing.nl/webcare