Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 13-03-2014 11:52:09
Geldzaken & Recht

Ing en doorgeven klantgegevens aan bedrijven

[quote=ingwebcare schreef op donderdag 13 mrt 2014, 09:39]we willen kijken naar mogelijkheden om klanten extra financieel voordeel te bieden. tot slot wil ik graag benadrukken dat wij bij het gebruik van klantgegevens altijd vanuit het klantbelang zullen handelen. de focus ligt op het vergroten van de tevredenheid van onze klanten en het waarborgen van hun privacy.
beste marlies,

u wordt uiteraard betaald om het (inmiddels slechte) imago van de ing weer wat op te vijzelen. gelooft u zelf werkelijk, dat de ing altijd vanuit het 'klantbelang' handelt?

en de klanten 'financieel voordeel' bieden?
u moet wel alles vertellen en hier geen sprookjes uitdragen. dat de klant een financieel voordeel krijgt is maar bijzaak. in de wandelgangen heet dat: verkooppraatjes.

ing gaat hier aan verdienen en geeft de klant ook wat mee. dus niet de zaken verdraaien.
de ing heeft maar één belang en dat is haar financiële plaatje. dus gewoon een zakelijk belang.

ik zal u even helpen met een andere verklaring:
op deze wijze hoeft de ing géén, of maar een hele kleine, verhoging op verschillende kostenposten door te voeren. en dat is uiteraard ook in het belang van de klant......

en als u alléén handelt in het belang van de klant en de focus op het vergroten van de tevredenheid van de klant ligt....... waarom stopt u dan niet meteen met de door u bedachte onzin? er is zo'n enorme weerstand tegen uw 'plannetje', dat er zelfs in de tweede kamer aandacht aan besteed wordt.

of zoals dhr. a. van de steur schreef: "ing is wel vroeg met de 1 april grap dit jaar"
ing is dus niet alleen de weg kwijt, maar ook de tijd.