Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-03-2014 12:38:14
Auto & Vervoer

Schade

[quote=mathijs_b schreef op vrijdag 14 mrt 2014, 12:03]we hebben ongeveer hetzelfde meegemaakt. 4 auto's vóór onze reed een fietser achter tegen een auto die stilstond voor een rood verkeerslicht. een getuige meldde dat onze auto een "vreemde beweging" gemaakt had en de fietser, die met zeer hoge snelheid over het trottoir langs ons reed, daardoor "in de war geraakt was".... onze auto stond echter stil en tussen het trottoir en onze rijstrook bevond zich ook nog een verdrijfvlak. toch kregen wij achteraf de schuld van de politie en moesten opdraaien voor de schade; er werd alleen afgegaan op de verklaring van die getuige. je doet er dus helemaal niets aan, een getuigenverklaring is blijkbaar heilig.......

zeer merkwaardig: een fietser (helaas meestal 'heilig' rijdt tegen een andere auto dan de uwe en dan zou u volgens de politie moeten opdraaien voor de schade???

zeer merkwaardig aangezien de politie in deze niets maar dan ook helemaal niet te bepalen heeft. daar zij uiteindelijk - burgelijke - rechters voor! (en de schadeafwikkeling gaat normaliter (eerst) via de resp. verzekeringen.
mathijs b, u had dit dus niet moeten accepteren!