Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 14-03-2014 14:42:53
Auto & Vervoer

Schade

@gerritaltena

[zeer merkwaardig aangezien de politie in deze niets maar dan ook helemaal niet te bepalen heeft. daar zij uiteindelijk - burgelijke - rechters voor! (en de schadeafwikkeling gaat normaliter (eerst) via de resp. verzekeringen.
mathijs b, u had dit dus niet moeten accepteren!]

we werden een paar dagen na het gebeuren door de politie gebeld dat we "weggereden waren na een ongeluk te hebben veroorzaakt"..... we moesten meteen op het bureau komen en daar het schadeformulier invullen. het was er erg dreigend... later zijn we de zaak rustig gaan bekijken en hebben foto's van de situatie gemaakt. toen contact opgenomen met de verzekering, maar we te horen kregen dat de fietser al uitbetaald was en het dossier gesloten. en dat na zeer korte tijd al.
en dat alles met dank aan die ene getuige!
we hebben het er toen geen actie meer ondernomen omdat we heel druk met heel andere zaken bezig waren.