Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haarp
haarp - 15-03-2014 13:45:49
Auto & Vervoer

Schade

[quote=mein33 schreef op zaterdag 15 mrt 2014, 10:12][quote=haarp schreef op vrijdag 14 mrt 2014, 15:00][quote=mein33 schreef op donderdag 13 mrt 2014, 17:34][quote=haarp schreef :
in mijn geval had ik met mijn volvo ook geen schade en niet gemerkt dat ik een andere auto had geraakt. dit grapje heeft mij als boete € 250.00 gekost.

betrof dit een schikkingsvoorstel of bent u door een rechtbank schuldig bevonden en veroordeeld.



een schikking van de officier van justitie.

door de schikking te accepteren bekend u schuld en verliest daarmee, ook als u onschuldig bent, uw recht.

ik was mij helemaal niet bewust dat ik een andere auto geraakt had en ben gewoon doorgereden. een drietal weken later ontving ik een brief van de politie dat ik mij schuldig had gemaakt aan een misdrijf nl. doorrijden na een aanrijding. ik heb de politie in het proces verbaal laten zetten dat ik mij niet bewust was van een aanrijding. de politie heeft naar mijn bumper gekeken en niets geconstateerd doch met de opmerking dat ik misschien de bumper had laten vervangen.
het is ongelofelijk dat ik nu een strafblad heb. mijn auto een grote oude volvo is waarschijnlijk dat ik het niet gemerkt heb. niemand heeft mij aangesproken tijdens het incident dat ik mij niet kan herinneren.
de tegen partij, voor mij onbekende mensen hadden een goede getuige