Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 15-03-2014 19:08:07
Voeding & Gezondheid

Aanbiedingen opticiens

Lastige vraag. ook ik ben in de "rijke tijd" altijd naar een optichein gegaan. en ook ik en mijn partner waren beiden gemiddeld per bril ruim 1000 euro kwijt. moet er wel bij zeggen dat de glazen multi focaal zijn en wij ruim 6 jaar met de bril "lopen". glazen en zeker de multi focale zijn duur, al snel ruim 300 euro per glas.

maar ja nu is door de recessie deze ouderwetse opticien door een keten overgenomen. hetzelfde personeel, dezelfde service ( erg goed ). heet nu eye wish en wij vorig jaar weer eens toe aan een bril.
nu was er een aktie, 2 brillen halen 1 betalen waatdoor we ineens voor 2 brillen de helft minder kwijt waren.

daarom blijft dit een lastige zaak want wij waren nooit in die goedkopere prijsstunters geweest. maar in dit geval was de winkel overgenomen maar met dezelfde personele bezetting.

mischien is het een idee om eens naar recensies te kijken maar wel met in het achterhoofd dat deze niet altijd objectief zijn.
gewoon eens bij een aantal zaken binnenlopen is ook een goed idee, kijken hoe het personeel is. soms is goedkoop duurkoop. het is ook maar net wat voor eisen je aan een bril stelt. wil je ieder jaar een nieuwe bril dan is een hele dure mischien niet nodig.
ekiem