Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 19-03-2014 17:31:47
Garantie & Verzekeringen

Vlug euro's binnenhalen

[quote=bartbo schreef op woensdag 19 mrt 2014, 14:53]mijn moeder heeft in 2013 steeds een tussenstand van het eigen risico gekregen,ook toen die nog net niet €200 bedroegen.toen het uiteindelijke bedrag van €350 bereikt werd,kreeg ze de mogelijkheid van eenmalig betalen of in termijnen.zou iemand de paniek voor kunnen stellen van mensen die elke cent moeten omdraaien en zo ineens voor het blok gezet worden? de zorgverzekeraar zou hier hun zorgplicht beter naam kunnen geven door hun klanten in het begin van het jaar schriftelijk te informeren,want niet ieder is in staat om de complete voorwaarden begrijpelijk te lezen.


maar u zou uw moeder toch ook kunnen informeren? en zo gecompliceerd is het velletje over de voorwaarden van termijnbetaling niet. iemand die veel medicijnen gebruikt, weet dat hij gauw aan zijn eigen risico zit. en iedereen weet toch ook van het eigen risico? dus die paniek zie ik niet zo, en niemand wordt voor het blok gezet. er wordt een nota voor het eigen risico verstuurd en dan kan men om een regeling vragen, die heel netjes is.