Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gensnet
gensnet - 20-03-2014 13:11:56
Huishouden & Energie

Kosten vervangen gehuurde energiemeter?

[quote=tijger1 schreef op donderdag 13 mrt 2014, 12:42]uw meetgegevens moeten ook vastgelegd en verwerkt worden. en daar moet voor betaald worden, dus nuon heeft gelijk.

onzin dat het nuon gelijk heeft. iemand schreef hier eens: het nieuwe graaien. als het nuon nu zo noodlijdend zou zijn, kan ik me bij dit gegevens verwerking wat bij voorstellen. maar het nuon bulk van het geld en zoiets hoort gewoon bij de kosten van de energie levering. je kunt er nu op wachten dat het nuon straks weer nieuwe kosten verzint. ik had het er met iemand over hoe het ging toen het peb nog bestond. zoveel electriciteit had je verbruikt en zoveel moest je dan bij betalen of kreeg je terug en dat was het dan. geen meetdienstkosten, niet betalen energiebelasting, geen bedachte kosten. gewoon een energie rekening hoe het hoort.
maar helaas zijn de energiebedrijven tegenwoordig heel autonoom in hun bedrijfsvoering en heeft de overheid nog maar een te klein aandeel in zo'n bedrijf om er daadwerkelijk invloed op te kunnen uitoefenen. dat de overheid maar heel weinig invloed kan uitoefenen daar wordt door die bedrijven gretig misbruik van gemaakt door iedere keer naar wettelijke regels te verwijzen.

ik heb verleden week een aangetekende brief naar het nuon gestuurd en jullie raden het waarschijnlijk al: geen enkele reactie. het nuon weet donders goed dat ze fout zijn door nu alleen maar dommertje te spelen door niet te reageren.