Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 22-03-2014 17:28:53
Voeding & Gezondheid

Huuropzeggen zonder nieuw contract

[quote=margreet1958 schreef op zaterdag 22 mrt 2014, 15:37]het nieuwe huis waar ze waarschijnlijk mag gaan wonen, heeft een oppervlakte van 70 m2.
dus erg klein en wat als daar weer overlast komt?


je zegt zelf weer overlast, dus er was overlast.

en er komt een woning van 70 m2, dus er komt een oplossing aan.

echt margreet, je kunt je wel van alles in je hoofd halen, maar er is niets aan de hand. al zal ze wel in haar toekomstige woning haar kinderen wat in de hand moeten houden. hopelijk is het begane grond of boven een winkel, want een gezin met 5 kinderen boven je hoofd is geen pretje, weet ik uit ervaring. of de vloeren moeten supergoed geisoleerd worden. misschien kun je wat mensen optrommelen die haar helpen met de verhuizing en met een goede isolatie van de nieuwe woning. de muziek niet keihard aan en de bassen gedimd, dan moet het lukken.

zo draag je je steentje bij en kun je het verder loslaten.