Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 23-03-2014 02:36:59
Computers & Telefonie

Mobiel abbonement

Als je van internet gebruik wilt maken (surfen op internet) dan heb je in principe een smartphone nodig, mocht je die niet hebben.
bel je en sms je erg weinig dan kun je overwegen om prepaid te nemen waarmee je niet aan een abonnement vast zit en voor de rest de smartphone alleen met wifi gebruiken. dan kun je gratis gebruik maken van internet thuis als je modem wifi heeft en her en der waar men zoal wifi heeft. op een smartphone kun je de applicatie whatsapp installeren waarmee je via wifi gratis kunt chatten (vergelijkbaar met skype) met mensen die dat ook op hun smartphone hebben. sms-gebruik daalt dan in het algemeen aanzienlijk.
als het abonnement dat je bedoelt inclusief een smartphone is en 20 e per maand kost dan zit je er 2 jaar aan vast omdat daarmee ook de gsm afbetaald wordt zoals @mahadma al zegt.
lees eens http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/telefonie/mobiele-telefoons/extra/mobiel-internet/">klik hier de informatie en tips door.
anderen kunnen niet beoordelen aan wat voor bundel u genoeg heeft.
om welk abonnement en welk mobiel gaat het?