Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-03-2014 14:04:13
Voeding & Gezondheid

Huuropzeggen zonder nieuw contract

Met alle respect maar dit in zijn geheel gelezen te hebben klopt hier iets niet:

primair is er een probleem ontstaan door een lekkage. de eigenaar heeft daar niets aan gedaan: waarom niet, was hier sprake van een leiding die niet door de eigenaar was aangelegd?
daarna volgt er van alles hetgeen ik evenmin begrijp en dat geldt vooral door de melding dat betrokkenen gedwongen zou zijn, in aanwezigheid van diverse hulpverleners, om een huurovereenkomst van een nieuwe / daarna betrokken woning te beƫindigen.
geen huurschuld, een klacht van de nieuwe bewoner van de woning met de lekkageschade zou reden zijn?

met alle respect: dit rammelt ergens hoewel margreet 1958 m.i. groot gelijk heeft zich er zorgen om te maken.
maar beste margreet, dit is kennelijk zou complex dat er advies nodig lijkt van een advocaat o.d. zoals u stelt willen instanties kennelijk niet met u praten maar zij moeten dat wel met een advocaat, al of niet te verkrijgen via het juridisch loket.
ga eens na of u een advocaat in uw omgeving heef (sociaal advocaat) die een eerste advies gratis geeft en daarna eventueel bereid is om via het juridisch loket bijstand te verlenen (dus pro deo en/of met kleine eigen bijdrage)