Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 24-03-2014 17:53:42
Voeding & Gezondheid

Met je tengels van andermans spullen afblijven

Er word door bepaalde lieden een reactie gegeven die nergens op slaan,het is gewoon een kwestie van principe:(je hebt van andermans spullen af te blijven) kijk mensen,door het verplaatsen van andermans spullen word het niet vies/het word niet beschadigd,maar het gaat er voor de zoveelste keer om dat een ander van je spullen moet afblijven,en als de zogenaamde (vaste plek)die iemand denkt te hebben bezet is,dan zet je je spullen maar ergens anders neer,ik heb de behoefte niet om m,n spullen het liefst op een vaste bepaalde plek te zetten.omdat het niet de eerste keer was dat mijn spullen verplaatst waren heb ik m,n spullen een paar keer expres op een bepaalde plek gezet,om de dood eenvoudige reden dat ik wou weten wie er met z,n poten aan me spullen zat.en dat weet ik nu.
tuurlijk zijn er kluisjes beschikbaar,waar ik m,n spullen in kan leggen,om van die ergenis af te zijn,maar dat gaat ik echt niet doen!!!!!!!!!! een ander heeft van m,n spullen af te blijven.punt uit