Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 30-03-2014 22:18:49
Geldzaken & Recht

Oplichting zorgtoeslag.nl

Zorgtoeslag intikkelen in google geeft als bovenste twee hits de commerciele site als eerste en als tweede de link naar zorgtoeslag van de belastingdienst. bij de link van de belastingdient is ook adv vermeld.

een achttienjarige kan urenlang op internet zitten, maar zal zich niet of nauwelijks bezighouden met informatie van de belastingdienst. ik laat jeugdigen achter de computer meestal zelf hun vooringevulde aangifte downloaden. ze doen dat met dezelfde snelheid als waarmee ze zich op de voor hen gebruikelijke sites bewegen. rits, rats, tikkerdetik. als dat fout gaat , so what, nog eens overnieuw.

zo gaat dat nu eenmaal. en ik ben het met forever-nl eens dat veel aanvragers van zorgtoeslag (jeugdigen) eigenlijk niet te verwijten is dat ze instinken in het commerciele product.
ik heb kassavara een paar maanden geleden verzocht hier opnieuw aandacht aan te besteden. er wordt niet eens op de mail gereageerd. het kantoor in oud-beijerland zit dus voorlopig goed. zorgtoeslag aanvragen doe je 1 keer in je leven. ik vind het niet gek dat je erin stinkt.

verwijten dat je goed moet lezen (eigen schuld - dikke bult) is een wat al te gemakkelijke reactie.
er zouden wat meer mogelijkheden moeten zijn deze listige commercie in te dammen.
iemand die rookt ziet een doodskop op het pakje staan - bij wet geregeld.
iemand de zorgtoeslag aanvraagt via de commerciele site zou de prijs dikgedrukt op de 1e bladzijde vermeld moeten zien met de vermelding: aanvraag via de belastingdienst - € 0.