Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 30-03-2014 23:24:35
Geldzaken & Recht

Fout programma aangifte 2013

[quote=tijger1 schreef op zondag 30 mrt 2014, 16:41]u bent dan misisvhien wel programmeur, maar van een belastingaangifte, zelfs die simpele van uw moeder heeft u geen kaas gegeten.


u heeft er volgens mij geen reet van begrepen en waarom zou ik een programma moeten aanschaffen om een kloppende berekening te krijgen?

het is heel simpel: je kunt je ontvangen zorg-toeslag invullen en volgens het programma van de belastingdienst is dat uitsluitend zodat de berekening meteen klopt. helaas klopt er van die berekening dus helemaal niks. daar schrikken ouderen met een aow-tje en misschien een klein pensioentje van. vul je even de zorgtoeslag-berekening van diezelfde belastingdienst in, dan komen er andere getallen uit. waarom zit die simpele berekening, die de belastingdienst al aanbiedt niet in het belasting-formulier?

u bent m.i. nogal dom, u zegt een programma te kopen om uw belasting te betalen.

persoonlijk betaal ik al ruim 2 jaar geen belasting meer. ze zoeken het maar uit bij dat incompetente zooitje op dat dure kantoor. het is niet voor niets dat een staats-secretaris is opgestapt om de puinzooi.