Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 04-04-2014 10:32:01
Geldzaken & Recht

Courtage makelaar

[quote=gerboe schreef op vrijdag 4 apr 2014, 09:44]@kowalski: fnv en cnv houden zich uitsluitend bezig met problemen rond arbeid, inkomen en letsel en niet met zaken die niets met werk te maken hebben.


beste, omdat ik zelf lid ben van de vakbond cnv weet ik dat ik kan terugvallen (op mijn bij het lidmaatschap ingesloten) juridische bijstand van het cnv ,het probleem geschetst door agoes valt ook onder deze bij het lidmaatschap vallende bijstand .
ben nu meer als 20 jaar lid cnv en meer als 10 jaar kaderlid geweest dus denk ik wel te weten waar ik over praat temeer daar wij 8 jaar geleden een probleem hebben gehad met de verkopende makelaar van ons vorige huis (ook nvm) en dit is zeer vakkundig opgelost door de jurist/advokaat van de afdeling zuid van het cnv