Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
flessebon - 05-04-2014 10:47:24
Winkels & Webshops

Ervaring met vogele

Het is geen smoesje. ik heb zo goed mogelijk het probleem uitgelegd. mijn vraag is hoe andere klanten de service van vogele ervaren. dat tenormin dat een vreemde vraag vindt daar kan ik niets aan veranderen. zoals ik niet kan veranderen dat er op dit moment geen andere rubriek voorhanden is om een vraag over kledingzaken te stellen.

de andere verkoopster was waarschijnlijk op die dag de leidinggevende. het lijkt mij normaal dat wanneer ik vriendelijk vraag of zij iets voor mij kan betekenen dat ze even stopt om te vragen wat er aan de hand is.

mijn vraag is hoe andere klanten de service ervaren. ik wacht de reactie van andere klanten af. bedankt voor de reacties. mijn interesse gaat uit naar mensen die ervaring hebben met ruilen en retourneren bij deze winkelketen.