Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thea lente - 07-04-2014 10:24:25
Computers & Telefonie

Wie heeft ervaringen met de club ""student aan huis""?

Ben razend enthousiast over het “concept” student aan huis………………ben super tevreden!!! ze zijn niet voor niets 2 x publieksprijs servicebedrijf van het jaar 2013/2014 geworden! heb ze nu 4 x gehad, voor apk en vragen over smartphone en computer, en alle keren perfect geholpen. de insteek van het bedrijf , studenten praktijkervaring te geven en tevens iets bij te verdienen vind ik een topconcept !!! de laatste keer wist een student iets niet op te lossen, na een paar telefoontjes met sudentaanhuis( iets wat gelijk en goed afgehandeld wordt ) stuurde ze gratis een andere student die het wel oploste, voel me begrepen en gerespecteerd ! topbedrijf, bedankt jasper, tom, en matthijs,
bedankt voor de rustige uitleg ( ben 50+ ) voor de informatie over bepaalde programma’s enz. voor mij nooit meer anders dan studentaanhuis!