Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ansvanz
ansvanz - 07-04-2014 15:22:19
Geldzaken & Recht

Dierenarts consult

Ik ben bij mij dieren arts geweest voor een steriliseren kosten 196.00 s'"avond begon de hond te bloeden maar mijn dieren arts was er niet meer dus naar een dien zieken huis,moest hem achtelaten
en kon hem de volgende dag weer op halen en er werd mij mede gedeeld dat er weer het zelfde was gedaan € 194.00 met dieren arts in gesprek en die vertelde mij dat er op een opereatie geen garantie gegeven word,een maand later de andere hond weer de rekening € 194.00 maar ik had hem op mijn arm en deelde de dokter mede dat hij de helft kon krijgen of anders maar moest verhalen wand ik had vorige keer twee maal betaald ,en hij ging acoord en ik heb een andere dieren buiten de stad daar was ik goed koper uit des ondanks de benzine.de inrichting was niet zo luuks maar schoon en helder,dus er is altijd een andere weg te bewandelen.