Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 08-04-2014 16:06:06
Auto & Vervoer

E-sigaret

Hoe het allemaal zij zij het,of je nou tabak rookt of een e-sigaret het is allebei rotzooi,maar als je als roker kan kiezen tussen twee kwaden dan kan je beter een e-sigaret roken vanwegen het o.a ontbreken van teer.
ik rook sinds afgelopen vrijdag de e-sigaret en ondanks dat ik nog wel af entoe shag rook merk ik nu al dat ik geen last meer heb van het alom bekende rokers hoestje.maar de nicotine die in de vloeistof zit is en blijft ook rotzooi,als je zoals bepaalde lieden bij het item van kassa continu aan die sigaret gaat zitten lurken dan schiet het niet echt op natuurlijk want die man en die vrouw die al rokend te zien waren hadden een schoorsteen waar ze bij de hoogovens jaloers op zijn.
de bedoeling is om heel langzaam van je nicotine verslaving af te komen en ben er van overtuigd dat het roken van een e-sigaret het wat makkelijker maakt en voorkomt dat als men ineens stopt met tabak roken 10 kg zwaarder word,ben pas een beginnende e-roker maar het bevalt me prima en is beter voor me gezondheid want merk het nu al en het is beter voor de buidel.