Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lauraroosendaal - 09-04-2014 13:26:15
Auto & Vervoer

Hoe kom ik hier van af ??

Ook ik ben gebeld door de lotterij.

ik was op me werk dus gaf nog geen informatie over me gegevens en gaf ook aan dat ik me niets van een enquette kon herinneren. en ik er eerst over na wilde denken. heb ook aangegeven bij hun dat ik het gevoel had dat ik belazerd werd.
ze zouden me dag erna terug bellen om te horen of ik mee wilde doen. ik vroeg of ik hun telefoon nummer anders kon noteren en dit was niet mogelijk.
ruim een maand niets van ze vernomen en toen werd ik nog een keer gebeld en kreeg ik uitgebreide informatie van ze en heb ik gelijk naar hun gegoogeld terwijl ik ze aan de telefoon had.

ik heb toch toegegeven eraan en in april is me eerste maand dat ik met ze mee speel. ik wacht het af als de maand april voorbij is zeg ik hem gelijk af. en zoals ik nu terug lees ga ik ook gelijk naar me bank toe dat ze niet van me rekening mogen aftrekken.

mij werd wel duidelijk uit gelegd dat ik zelf na een maand als ik niet mee wil spelen zelf opzeggen wil. en als ik wel door wil spelen en na drie maanden niet meer wil mee spelen ik het van me rekening afgetrokken bedrag terug krijg.

alleen zou ik inderdaad ook thuis een brief toegestuurd krijgen en die heb ik nooit gehad, maar wel via de email (kwam in me junk box terecht) heb ik een brief met alle loterij nummers gekregen.


ik wacht het nog even af en hou me rekening strak in de gaten.