Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

discovery
discovery - 09-04-2014 23:05:48
Vrije tijd & Tuin

Levensduur fotocamera

@edrick3 @fotoflex
ik gebruik mijn camera alleen in de vakanties,afhankelijk van de soort vakantie maak ik meer of minder foto"s. mijn laatste vakantie was een rondreis op cuba, daar heb ik dus elke dag veel foto's gemaakt en vandaar ook elke avond op moeten laden.

@tot15karakters
ik ga heel zorgvuldig om met mijn spullen, camera zit in hoesje in mijn handtas dus lijkt mij niet erg waarschijnlijk dat het door stoten is afgebroken.

@mahadma
mijn "dagelijks" gebruik is normaal gesproken 1 week per jaar en dit keer dus twee weken per jaar. lijkt mij dus vrij snel dat het is afgebroken terwijl het nog heel was toen ik hem opborg. en zoals hiervoor gezegd ben ik zeer zorgvuldig met mijn spullen.

@slobberbone
hier wil ik eigenlijk niet eens op reageren, ik weet dat ik zeer zorgvuldig ben dus wil me niet laten aanpraten dat het door "de gebruiker" komt.

@audb
ik heb het klepje nog maar is op geen enkele manier meer te maken. is compleet afgebroken.

@labren
nou ik kan je vertellen dat er echt geen geweld aan te pas is gekomen, zie mijn eerdere antwoorden. ik was zelf ook zeer verbaasd toen ik het klepje in mijn hoesje zag zitten.