Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 09-04-2014 23:30:42
Vrije tijd & Tuin

Levensduur fotocamera

@mahadma
mijn "dagelijks" gebruik is normaal gesproken 1 week per jaar en dit keer dus twee weken per jaar. lijkt mij dus vrij snel dat het is afgebroken terwijl het nog heel was toen ik hem opborg. en zoals hiervoor gezegd ben ik zeer zorgvuldig met mijn spullen.

advies van een ervaren (ex)fotohandelaar met veel jaren ervaring: gebruik je camera wat vaker, dan gaat je accu langer mee en heeft meer capaciteit (= meer foto's op één lading). en wat je klepje betreft, ik heb heel vaak soortgelijke problemen van verschillende merken gezien. ik geloof dat je voorzichtig bent, maar ook in metaal kan metaalmoeheid ontstaan. anders gezegd, het klepje is niet van onbreekbaar materiaal gemaakt en kàn gewoon kapot gaan. maar daar doe je niets aan. dit is bij vele camera's een zwak punt. behandel je de camera 100% zelf of zouden anderen minder voorzichtig geweest kunnen zijn?

heb je de link die ik eerder geplaatst heb geprobeerd? wellicht kan je het zelf opvragen en plaatsen.

succes.