Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerardk
gerardk - 11-04-2014 13:28:43
Computers & Telefonie

Wachtwoord instelling verwijderen

Windows 8.1: direct opstarten naar het bureaublad
gebruik je vaker het bureaublad van windows dan de nieuwe start interface? door een nieuwe functie in windows 8.1 kan je voortaan ervoor kiezen bij het opstarten direct naar het bureaublad te gaan, zoals dat voorheen ook met windows 7 ging!
instellen van deze optie is echter niet gemakkelijk. je zal zonder handleiding flink moeten zoeken naar deze functie. daarom vertellen we je hoe je dit snel kan doen!
ga naar de rechterkant van het scherm en kies in de zwarte balk voor “instellingen”. kies nu voor “configuratiescherm” en het instellingen overzicht wordt geladen.
ga vervolgens naar “vormgeving en persoonlijke instellingen” en kies voor “eigenschappen van navigatie”. deze stat onder het kopje “taakbalk en navigatie”. vervolgens krijg je een aantal instellingen te zien.
door het hokje aan te vinken van de instelling “wanneer ik mij aanmeld of alle apps op een scherm sluit, naar het bureaublad gaan in plaats van naar start”, zal windows voortaan direct opstarten naar het bureaublad!
bron:
http://windowsinstalleren.nl/windows-8/nieuw-windows-8-1-direct-opstarten-naar-het-bureaublad/116/
en meer op http://windowsinstalleren.nl/handleidingen/windows-8/