Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ewokkie
ewokkie - 11-04-2014 13:35:59
Elektronica & TV

Koolborstels wasmachine versleten

[quote=arnold11 schreef op vrijdag 11 apr 2014, 13:31]versleten koolborstels komt meestal door een slingerende collector van het anker.
kan komen door slechte lagering, motor te klein voor de normale belasting, slechte afwerking van het anker (hobbelen), verkeerde soort koolborstels (hardheid).
deze problemen vallen onder garantie. nieuwe borstels pas monteren na grondige controle op slingeren en lagering!!!!
bij deze gebreken anker vervangen of complete motor.

en hoe moet ik dan nu handelen? volgens de fabrikant is er geen garantie op versleten koolborstels, volgens mij moet hij ze gewoon repareren. en ja de machine hobbelt best veel, maar dat kon geen kwaad hebben ze mij gezegd. hij is neergezet door de leverancier en die verzekerde mij dat elke wasmachine wel eens hobbelt....dus ik weet het even niet meer eigenlijk heb ik nou wel of niet garantie. ik nam gewoon aan dat een wasmachine langer mee moet gaan dan 2 jaar en als je 5 jaar garantie krijgt van de fabrikant dat hij dan zeker 5 jaar mee moet gaan.