Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 14-04-2014 02:12:56
Computers & Telefonie

Advertentieplaag van paypro.nl

Als ik bij 2dehands.nl op "paypro.nl" zoek worden er 79 advertenties gevonden, met enkel "paypro" iets meer: 168. maar volgens de stats van 2dehands.nl (linksonder) hebben ze ruim 4 miljoen advertenties totaal. dus dan valt het wel mee...

op 2dehands.nl zie ik geen gitaarlessen of sekslessen van paypro. vermoedelijk gaat het inderdaad om een download. wat ik mij bij sekslessen moet voorstellen: misschien een filmpje van dokter corrie die een skelet aan het zoenen is? het kan inderdaad om een download gaan, maar zelfs als je een dvd thuis krijgt: zowel gitaarlessen als sekslessen zijn gewoon gratis te vinden op internet.

ik heb me recentelijk een beetje verdiept in het miljonairsmodel van casper camps (zonder ooit ook maar de minste intentie om lid te worden overigens). daarmee zou je rijk kunnen worden via internet. de lidmaatschapskosten voor zijn website zijn 150 euro per maand. in https://www.youtube.com/watch?v=pqd6bygxids">dit filmpje geeft hij zelf aan dat slechts 2% winst maakt door zijn programma, en de overige 98% verlies (wat neerkomt op ongeveer € 2000,-).

verder is deze man lijkt mij in overtreding met de wet. hij claimt op zijn website dat de 7 dagen bedenktijd niet zouden gelden. en vergelijkt toegang tot zijn website met aankoop van en krant of tijdschrift.

paypro lijkt iets toegankelijker door op het oog geen 150 euro lidmaatschap te vragen. maar vermoedelijk is de 2% tegenover 98% regel evengoed van toepassing!