Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elshafko - 14-04-2014 22:07:34
Voeding & Gezondheid

Discussie kassauitzending

Helaas gaf deze uitzending geen eerlijk antwoord op de groeiende verwarring van de klanten in een apotheek ? jammer dat de interviewer niet beide de gelegenheid gaf om hun zin af te maken. enkel de mevrouw van de npcf die met de halve waarheid kwam. gemiste kans kassa!
6,40 voor een vervolgrecept was redelijk duidelijk. jammer dat mevrouw van de knmp niet voldoende gelegenheid kreeg om uit te leggen wat hiervan betaald . alles om een apotheek maar te kunnen laten draaien toch.? gewoon eerlijke zaak, lijkt me. salarissen, ev bezorgkosten , pandhuur, bestelkosten, apparatuur, controle's ( ook met een herhaalrecept zijn ze soms heel druk) etc, etc. een koopje !! u snapt al dat kan niet uit.

en die eerste uitgifte? bij ons in de apotheek wordt het denk ik voor meer dan 95% gedaan. soms krijg je de mogelijkheid niet. maar dat zijn uitzonderingen. helaas is de woordkeus 'terhandelingsgesprek' knullig geweest, alsof dat het meeste werk is bij een eerste uitgifte. vergeet dat maar .
je kan soms zo een kwartier bezig (gelukkig ook vaak korter,-maar soms nog veel langer - anders moet die prijs echt omhoog!) zijn ivm de controles , uitzoeken, arts bellen etc . en dan heb je het nog niet over de rest van de kosten zoals net beschreven.
er moet dus regelmatig geld bij.

en dan heb je nog middelen waar beide opslagen niet op berekend mogen worden . maar waar je ook werk aan hebt. die worden dus ongeveer gratis weggegeven.... bv diverse crèmes, mondspoelingen etc.

ik betreur het dat de apothekers nog steeds het imago hebben van zakkenvullers. vroeger kregen ze idd aan de ruime kant, nu is het doorgeslagen naar de andere kant.

wat ik niet snap... heeft u wel eens gekeken wat u betaald voor 2 zinnen bij de tandarts : " mevrouw u moet wel veter flossen, ik zal u even laten zien hoe het moet." . die zin heeft me al bij 2 controles 2x 12 euro gekost. en daar hoor je niemand over. dat is nog eens snel geld verdienen, dat levert meer op dan veel werk moeten verzetten voor 6 euro en stank voor dank krijgen

geschreven door een hardwerkende apothekersassistente die hoopt dat de volle waarheid ook nog eens bij kassa kan worden verteld. helaas is dat voor de kijkcijfers minder interessant .
(door al dit gedoe, wordt het steeds lastiger om ons mooie vak met passie uit te voeren, immers door de dagelijkse hoge werkdruk met knellende financiële mogelijkheden van je baas/bazin ga je steeds meer met tegenzin naar je werk.