Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laika11 - 15-04-2014 10:01:44
Computers & Telefonie

Vodafone

Beste vodafonewebcare,

kunt u mij uitleggen hoe de berekening wordt gemaakt. is het zo dat als je hoge gemiddelde hebt hoe hoger je korting krijg. klopt het?


=vodafonewebcare schreef op vrijdag 11 apr 2014, 09:24: hoi laika11,

de korting die per abonnement wordt berekend is op basis van het individueel maandelijks verbruik en de gemiddelde maandelijkse kosten. we willen iets bieden dat aansluit bij je huidige verbruik en kosten.
de aanbieding in de brief is zodoende op maat gemaakt, dat je voldoende tegoed hebt en geen extra buitenbundel-kosten maakt. deze extra korting is niet mee te nemen naar een ander abonnement. natuurlijk kun je wel overstappen (of verlengen met een goede aanbieding) naar een ander abonnement, in dit geval een red sim only, maar hierbij krijg je niet hetzelfde percentage korting zoals bij het aangeboden scherp small abonnement.

wil je even praten over de mogelijkheden? neem dan contact op met 0800-0560 om je te laten adviseren en je wensen door te geven.
op je my vodafone account staan ook persoonlijke aanbiedingen met wellicht extra korting.

met vriendelijke groet,
mitch
vodafone, 24/7 web crew[/quottlegge