Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
philip36 - 16-04-2014 15:24:28
Auto & Vervoer

Nieuwe watermeter geplaatst door vitens

[quote=ron530 schreef op woensdag 16 apr 2014, 15:01]@philip, de waterleiding mag al sinds jaren niet meer als aardpunt gebruikt worden. de waterleiding moet wel als zodanig op een aardingspunt in de meterkast zijn aangesloten. aarden van apparatuur met een metalen buitenmantel is er voor bedoeld om een schok bij aanraking te voorkomen. als de huis installatie zo oud is dat er nog stoppen aanwezig zijn moet die in mijn optiek direct afgekeurd worden en buiten gebruik worden gesteld.

dat is bekend, maar als vitens naar aanleiding van de kunststof watermeter een brief schrijft met het advies een installateur te laten komen, neem ik aan dat het de bedoeling is situatie weer zo te maken als met de 'metalen' watermeter.
dat kan gedaan worden door de kunststof watermeter te overbruggen.
dat is, neem ik aan tenslotte het enigste wat is veranderd aan de waterleiding.