Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 16-04-2014 16:45:12
Elektronica & TV

Helpt ultrasone ongediertebestrijding?

[quote=gielgresnigt schreef op woensdag 16 apr 2014, 16:05]dank je wel voor je advies. hebben ze bij de aldi ook nepmuizen?

nee, niet bij de aldi. en waar je ze wel kan kopen mag ik niet op de site zetten (reclame mag niet): maar google: pluche muis met afstandsbediening. ben je, incl. verzending ongeveer hetzelfde kwijt. maar of het echt helpt? dat denk ik eigenlijk niet, 't poezenbeest is zo aan het speeltje gewend en zal gauw interesse verliezen. ik geloof trouwens niet dat al dit soort apparaten werken. had zelf vroeger last van (ander) ongedierte: dat ultrasonische apparaat hielp voor geen meter (tegen mollen), in de handel is de mosquito, de windgong, de tuinwachter en noem maar op. helpt alleen de verkopers. en je kat uithongeren is zeker geen optie, dus misschien de gewone muizenval. als poes er tenminste ook daar niet achteraan gaat (voor dat stukje kaas). wens je wel succes, hoor, want dat is natuurlijk balen dat je proefschrift is "opgevroten". (je had toch hopelijk wel alles opgeslagen?)