Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pretium webcare
pretium webcare - 17-04-2014 10:50:01
Computers & Telefonie

Pretium telecom

Beste forever-nl,

wij lossen de klachten op klacht.nl wel degelijk op. wij zetten echter geen inhoudelijke oplossingen openbaar op de website, gezien dit in de meeste gevallen privacy-gevoelige informatie bevat. als u het gevoel heeft dat een klacht nog niet goed is opgelost, stuur ons dan uw gegevens in een e-mail (pretium.webcare@pretium.nl) en dan helpen we u graag. daarnaast is het niet ons doel om iemand iets 'aan te smeren', wij bieden slechts goedkopere vaste telefonie aan. het klopt dat de groep mensen met vaste telefonie over het algemeen behoort tot de oudere generaties.
de meerderheid van onze klanten zijn overigens zeer tevreden over onze diensten, zo blijkt uit meerdere klantonderzoeken.

met vriendelijke groet,
caroline, webcareteam pretium