Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 19-04-2014 09:50:59
Geldzaken & Recht

Verhuurder vraag inkomen op bij de belastingdienst

Even over de verhuurder (de woningstichting, woningbouwvereniging etc.) deze bedrijven hebben jarenlang (ieder op eigen wijze en die kan discutabel zijn) toch een soort potje gemaakt voor renovaties, woningverbetering of nieuwbouw sociale woningen. met dit kabinet is de onzalige regeling ingesteld dat deze verenigingen ieder jaar samen enkele tientallen miljoenen euro's of zo (weet 't bedrag niet eens) aan de staatskas moeten bijdragen. derhalve worden ook de bewoners weer gedupeererd; niet alleen huursverhoging, maar ook geen renovatie's meer.
onze dochter met 2 jonge kinderen woont in een flat vlak bij schiphol. ze woont op de 7e etage met vrij uitzicht over de velden (erg mooi), maar nog steeds enkel glas in de ramen. niet warm te stoken, zeker niet met de altijd aanwezige wind en daarbij de herrie van de vliegtuigen. de al tijden beloofde renovatie wordt weer uitgesteld omdat het gereserveerde bedrag nu naar de overheid gaat. verhuizen is geen optie; zoveel verdient ze niet als buschauffeur. dus niet alleen de belastingdienst is op jacht.