Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snor118 - 20-04-2014 09:06:23
Auto & Vervoer

Kruidvat actiekaart

Volgens mij heeft 1margaretha zeker een punt.
als de ns er voor kiest om op 2e paasdag een zondagsdienst te draaien, wat betekent dat eerste treinen vaak pas rond 8 uur vertrekken ipv rond 5 uur, hadden ze, als ze consequent waren geweest, er ook voor kunnen kiezen om de voordeelkaartjes op deze dag geldig te laten zijn.
als je nu op 2e paasdag wil reizen moet je of de volle mep betalen voor een zondagsdienst, of een voordeelkaartje voor doordeweeks gebruiken (als je die hebt), waarmee je dan pas na 9 uur (namelijk na de spits die er niet is!) mag reizen. dat is gewoon een beetje krom, en het meest logische was geweest om de kruidvat kaartjes ook op deze dag geldig te laten zijn.
dat de ns dat niet heeft gedaan wil niet zeggen dat 1margaretha geen punt heeft, het punt is namelijk dat de ns dat had kunnen doen.