Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

otto65
otto65 - 23-04-2014 17:28:23
Auto & Vervoer

Hoe je auto het beste verkopen

[quote=jeronimo87 schreef op vrijdag 21 mrt 2014, 10:30]ik heb al meerdere auto's via internet verkocht op de website van autoscout24 of speurders ( gratis ipv marktplaats ), en moet zeggen, het ligt er heel erg aan wat voor soort auto je aanbied, met het soort volk dat op de advertentie afkomt.

ik lees je reactie nu pas. heb mijn auto al verkocht. uiteindelijk is het besteautobod.nl geworden. daar kwam ik eigen niets negatiefs over tegen in tegenstelling tot ikwilvanmijnautoaf. besteautobod.nl gaf me in 1 dag een goed bod waarvoor ik hem direct kon verkopen. auto werd de volgende dag opgehaald en ik kreeg direct een vrijwaring en de afgesproken uitbetaling in handen. geen gedoe en geen gezeur. positieve ervaring dus.