Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ks
kschoots - 28-04-2014 13:15:42
Computers & Telefonie

Hoelang gaat een hp-laptop mee?

Laptopproblemen:
1. het scherm is gevat in een kunststof bezel (frame). deze haat makkelijk stuk, vooal bij het openen vanuit een hoek. oplossing. (vooral) rustig openen vanuit het midden van de deksel
2. koeling: mijn laptop staat altijd op een harte laptopplaat (belkin). hierdoor blijft de uitlaatopening van de ventilator vrij. goede koeling.
3. bij aanschaf laptop altijd vragen hoe de scharnieren bij het door u beoogde type hebben. bij mijn vorige twee laptops (hp en asus) liepen de scharnieren vast en braken. natuurlijk net buiten de garantieperiode. ik zou graag zien, dat testcentra hierover melding zouden maken.
4. beveiliging up to date houden. ( ik gebruik al jaren norton)
5. wees voorzichtig met downloaden programma's. er komt, als je niet oppast een hoop troep mee.
6 installeer een goede installer (bv revo). kan je zien welke programma's geïnstallerd zijn. als je daarop programma's ziet, waarvan het doel twijfelachtig is (even googelen). verwijderen.
7 kijk nar msconfig of er niet nodeloos te veel programma's worden opgestart bij de opstart.
8.tip: zet uw laptop toch *open *op een vaste plaats en *met harde ondergrond