Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 30-04-2014 14:01:36
Computers & Telefonie

Hoelang gaat een hp-laptop mee?

Hoi dede0,

een laptop moet economisch 3 jaar meegaan. daar heb je als particulier weinig aan. maar technisch moet de laptop 4 jaar mee gaan. de accu is daarvan uitgezonderd. daarvan is het leven erg afhankelijk van de gebruiker, accu's slijten erg bij veel gebruik, maar ook bij erg weinig gebruik.

dus, als jouw hp kuren heeft is dat te wijten aan hp, die had een betere machine moeten bouwen. maar ... ook hier zit een nuance aan. de meeste hp machines kunnen gemakkelijk 5 jaar oud worden, maar hp heeft ook laptops uit bepaalde series die krakkemikkig zijn. mensen die bij hp compaq werken kunnen daar vast iets over zeggen.

wat voor jou, met een 2 jaar oude machine, van belang is dat je samen met iemand achterhaalt wat voor er voor zorgt dat hij niet lekker meer loopt. start hij traag op, krijg je blauwe schermen, is internet traag of iets dergelijks. post dan een vraag hier die daar over gaat en probeer het zo op te lossen. van hp zal je geen (gratis) ondersteuning krijgen. nu krijg je als je er op staat alleen nog ondersteuning van de winkel waar je de laptop hebt gekocht.

vergeet niet in een eventuele nieuwe vraag te vermelden dat het gaat over windows xxx en zo.

succes!
erky