Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
ellyvloon - 01-05-2014 13:26:38
Huishouden & Energie

Sta op stoel prominent

Ik heb precies hetzelfde met mijn moeder meegemaakt ook zij heeft een stoel aangesmeerd gekregen van 4000 euro terwijl we er in eerste instantie vanuit vinden z,on stoel voor 900 euro al te hebben.
jet geval wil nu dat haar ergo therapeut zegt dat de stoel vanaf net begin af aan niet goed op maat is aangemeten.
ze heeft gebeld maar prominent maar hier niets mee gedaan.
nu mijn moeder lichamelijk zwakker wordt kan ze zichzelf niet meer goed rechtop in stoel maneuvreerden en dus hangt ze omdat de zitdiepte nog te diep is .ook valt ze scheef in haar stoel waardoor we dit met kussentjes op moeten vangen.
de zitting nebben we een antislip op moeten leggen omdat als de stoel omhoog staat en ze niet op tijd haar knieƫn kan strekken dan glijd ze op de grond ,dat is in begin al vaker voor gekomen.
dit zou voor een stoel van 4000 euro toch niet mogen.
heb de firma gebeld deze week maar ze willen alleen een onafhankelijk bedrijf inschakelen waar bij dan de 65 euro voorrij kosten moeten betalen??
dan komen er als we niet in gelijk gesteld worden de kosten van eventueel verstellen ook nog eens bij!!??
het is te erg voor woorden wat een service !??
enkel geld los troggelen van kwetsbare ouderen die het met hun aow tje niet breed hebben.
mijn moeder heeft al haar spaargeld in die stoel gestoken met de bedoeling hier nog jaren van gebruik te maken.
ze zit hele dagen in die stoel!! dus dit had ze er wel voor over dan maar toch het blijft wrang dat hij al zo snel niet voldoet.