Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 02-05-2014 00:05:13
Geldzaken & Recht

Verhuurder vraag inkomen op bij de belastingdienst

Ik heb jaren lang een penvriend gehad uit uganda. hij vertelde me eens dat in zijn land rebellen in het noorden dorpen binnen vielen en ouders onder bedreiging hun kinderen lieten vermoorden en opeten en anders om. als ze dit niet deden dan martelde ze ze net zolang tot ze dit deden , of bedreigde erge dingen met andere dierbaren te doen.
horror, kapot was ik er van. wat voelde ik me dankbaar dat ik in nederland geboren was en wat een gevoel van onmacht dat ik niets kon doen aan dit vreselijke.

maar om meteen hier in nederland dan maar alle onrecht te moeten pikken van de regering (want het is onrecht wat de regering nu doet, puur huurders als melkkoe gebruiken terwijl ze dondersgoed weten dat huurders niet de oorzaak zijn van het woningprobleem) ....tja dat gaat me te ver. ieder mens hoe weinig geld hij ook heeft in nederland is wat dat betreft een gezegend mens. en mag volgens jou logica niet klagen.
maar om nou met zijn allen als makke lammen alles maar goed moeten vinden ...........
dus alhoewel ik het financieel beter heb dan sommige andere mensen(zoals zoveel stellen met 2 inkomens), vind ik het raar dat als een regering ten onrechte geld van mij afneemt terwijl zij zelf weten dat dit puur om geld binnen te halen is. ik hier dus volgens jou.tijger. mijn mond over moet houden en alleen mijn zegeningen mag tellen.

ik wil best inleveren ,zeker als daardoor lagere inkomens meer geld gaan krijgen.daar gaat het mij niet om.
en ook wat ik eerder zei..... als zij de huren in dit tempo blijven verhogen dan zit ik over paar jaar in de problemen omdat mijn situatie (ziekte) geld kost. het gaat niet altijd om wat er binnen komt er komt ook bij kijken wat je voor gedwongen vaste lasten hebt.

maar goed, wij zijn het niet eens en dat zullen we ws ook niet worden.